Κουλουράκια πορτοκαλιού της Κατερίνας
ΥΛΙΚΑ
- 175 ml ΖΑΧΑΡΗ
- 100 ml ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
- 100ml ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΟ ΝΕΡΟ(ΣΟΥΡΩΤΗ ΜΠΛΕ)
- 150 ml ΛΑΔΙ
- 2 κ.σ. ΚΟΝΙΑΚ
- ΞΥΣΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε τα υλικά όλα μαζί, 2-3 λεπτά.
- Προσθέτω 1 κουταλάκι σόδα, λίγο αλεύρι και ανακατεύω με το μίξερ.
- Προσθέτω 2 κ.γλ. κανέλα και 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο.
- Συνεχίζω το ζύμωμα προσθέτοντας το υπόλοιπο αλεύρι (σχεδόν 1 σακουλάκι Αγ.Γεωργίου,μπλε).
- Ψήνω στους 170-180 βαθμούς για 20-25 λεπτά.